Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vulević: Zahtjevan meč u kojem nemamo šta da izgubimo

kk
KK Sutjeska Media
  • Autor onogost.me
  • 18.12.2018. u 07:32

Košarkaši  Sutjeske sjutra veče na svom parketu, u meču 12. kola ABA 2 lige, dočekuju lidera Primorsku.

Slovenački predstavnik je bez poraza u dosadašnjem dijelu sezone i sigurno su najkompletniji sastav u regionalnom takmičenju, pa trener Sutjeske Zoran Glomazić najavljuje pred ovaj duel da će ovo biti odličan test za njegovu ekipu.

“U goste nam dolazi ekipa Primorske koja je bez poraza završila prvi dio prvenstva. Podjednako su kvalitetni na svim pozicijama i imaju odličnu rotaciju. Nama preostaje da pružimo svoj maksimum i u borbi sa liderom regionalnog takmičenja testiramo svoje domete”, istakao je Glomazić.

Igrač nikšićke ekipe, Andrej Vulević se nada da uz dobru igru i naklonost fortune njegov tim može da nanese prvi poraz Primorskoj

“Očekuje nas mnogo zahtjevan meč u kojem nemamo šta da izgubimo. Slovenački sastav je najkvalitetniji u ABA2 takmičenju što njihov skor jasno pokazuje. Primorska je u dosadašnjem dijelu takmičenja savladala sve ekipe iz regiona i sa 11 pobjeda nalazi se na čelu drugoligaškog karavana. Na nama je da odigramo najbolje što možemo i uz malo sportske sreće pokušamo da prekinemo njihov pobjednički niz”, kazao je Vulević.

Duel između Sutjeske i Primorske igra se sjutra veče u Sportskom centru od 19h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.