Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Velimir Gašić mijenja Zorana Glomazića na klupi Sutjeske

50221088_596461210824230_7722738359444963328_n
KK Sutjeska Media
  • Autor onogost.me
  • 16.07.2020. u 18:08

Nakon isteka ugovora, KK Sutjeska nije produžila saradnju sa dosadašnjim trenerom Zoranom Glomazićem, a njega će naslijediti Velimir Gašić, saopšteno je na zvaničnoj Facebook stranici kluba.

Čelni ljudi kluba, Glomaziću su poželjeli puno uspjeha u daljem životu i radu, a na nedavno održanoj sjednici su konstatovali da je on u protekle dvije sezone odradio sjajan posao.

Glomazića će naslijediti priznati stručnjak koji je bio trener Metalca, Slobode iz Tuzle, beogradskog Radničkog i Borca iz Banjaluke.

Gašić je u dva navrata bio i pomoćni trener Partizana, a za KK Sutjeska Media ističe da je veoma zadovoljan činjenicom da dolazi u košarkašku sredinu koja ima bogatu istoriju, i u klub čije su boje branila velika imena u svijetu sporta.

“Poslije nekoliko razgovora sa ljudima iz uprave, stekao sam sliku o tome u kom pravcu klub želi dalje da se razvija, te da je prioritet razvoj mladih igrača, koji bi u bliskoj budućnosti trebalo da budu nosioci igre. Svjestan sam da nas čeka mnogo posla, ali sam silno motivisan i ubijeđen da ćemo u predstojećem periodu, navijačima u gradu pod Trebjesom priuštiti mnogo radosti i zadovoljstva” istakao je Gašić za KK Sutjeska Media.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.