Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ubjedljive pobjede ekipe Univerziteta Crne Gore

kos
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 14.12.2018. u 12:02

Na 22. Međunarodnom Božićnom turniru u Dubrovniku, košarkaška ekipa Univerziteta Crne Gore startovala je trijumfalnom pobjedom protiv Univerziteta u Zenici, rezultatom 56:17, kao i protiv “Sjevera” Sveučilišta u Dubrovniku, 40:21.

Od samog starta, ekipa koju čine studenti Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG, nametnula je jak ritam u odbrani, ali i prikazala dobru igru u napadu.

U pobjedničkom sasatavu, pod vođstvom doc. dr Milovana Ljubojevića, u timu igraju Luka Šćepanović, Nikola Agramović, Nemanja Tomašević, Rade Đoković, Petar Kapešić, Radonja Pejović, Vladimir Mrdak, Goran Lončar, Milos Lalović, Luka Nikaljević, Dejan Džaković i Luka Joković. Tim je prvak i univerzitetske lige Crne Gore.

Poenterski su se istakli Đoković (11 peona), Agramović (10), Nikaljević (10) i Šćcepanović (9).

Na turniru učestvuje devet ekipa univerziteta iz regiona. Nakon utakmica po grupama, u polufinale ce proći prve ekipe iz svake grupe i najbolja drugoplasirana.

Utakmice se održavaju od 13. do 16 decembra, u Dubrovačkom sportskom centru – Gospino polje. Organizator je Sveučilišni sportski savez – Dubrovnik.

 

izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci