Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Trofej Evrokupa u rukama Bojana Dubljevića

bojan_dubljevic_10_0
FIBA
  • Autor onogost.me
  • 15.04.2019. u 20:17

Bojan Dubljević i Valensija osvajači su Eurokupa za sezonu 2018/19. Tim našeg sugrađanina i jednog od najboljih crnogorskih košarkaša savladao je u majstorici ekipu Albe rezultatom 89:63 i tako obezbijedio pehar u Evrokupu i učešće u Evroligi u narednoj sezoni.

Sjajno izdanje i ogroman udio u pobjedi svog tima imao je Bojan. On je sa upisanih 18 poena i 8 skokova bio među najboljim akterima meča. Pokazao je još jednom izvanrednu formu koja ga je krasila tokom cijele sezone, a koju je pokazao u nastupima i za reprezentaciju u kvalifikacijama za Mundobasket. Nadamo se da će sa istim učinkom i igrama koje pruža na kraju sezone, nastaviti i na Svjetskom prvenstvu u Kini.

Rezultatska neizvjesnost u meču trajala je samo tokom prve dionice, kada je bilo 17:18 u korist njemačkog predstavnika, da bi u drugoj četvrtini Dubljević i saigrači uspjeli da naprave prednost od 13 poena, što je odredilo tok meča.

U nastavku igre “slijepi miševi” su samo uvećali prednost, pa je posljednji dio igre prošao samo u nedoumici sa kojom razlikom će slaviti španska ekipa. 

U pobjedničkom sastavu Tomas je upisao 19 poena, a 18 je postigao i Emeterio.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci