Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Splićani slavili u Nikšiću, nije pomogao ni raspoloženi Pavlićević

_dsc9954
ABA liga, FOTO MM
  • Autor onogost.me
  • 17.10.2018. u 18:46

Košarkaši Sutjeske poraženi su večeras na svom parketu od ekipe Splita rezultatom 83:90, u utakmici 4. kola ABA 2 lige. Nikšićani, i pored velike želje nijesu uspjeli da savladaju raspoložene goste koji su tako nastavili pobjednički niz i nakon četiri utakmice imaju maksimalan skor, dok Sutjeska nakon drugog poraza sada ima polovičan učinak.

Nekadašnji slavni klub sa prostora bivše Jugoslavije, koji se pod imenom Jugoplastika i POP 84 tri puta peo na krov Evrope, od samog starta je silovito krenuo u meč i već nakon prve četvrtine imao sedam poena prednosti.(18:25)

U drugom dijelu igre se vodila potpuno izjednačena borba, ali su Splićani za poen bili uspješniji (23:24) i tako na veliki odmor otišli sa razlikom od osam poena (41:49).

U trećoj se ništa bitnije nije mijenjalo na parketu, pa su gosti u odlučujućih deset minuta ušli sa zalihom od 11 poena. 

U posljednjoj četvrtini viđena je velika borba. Sutjeska je košem Pavlićevića na dva i po minuta prije kraja uspjela da izjednači 81:81, ali su gosti odmah nakon tajmauta uzvratili i serijom 9:0 mirno priveli meč kraju za četvrtu uzastopnu pobjedu. 

Sutjeska je imala raspoležene Spasojevića (19) i Pavlićevića koji je sa 28 poena, 4 skoka i šest asistencija  bio najkorisniji igrač susreta. Kod gostiju Moris imao je 14 poena. 

Sutjeska sledeći meč igra u gostima gdje je čeka ekipa Vršca, u srijedu 24. oktobra. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci