Autor: Branko Čupić
Foto: Sutjeska/Foto MM
08:17
3.8.2019.

Pavlićević i Sutjeska produžili saradnju, klub dobio novu upravu

Najbolji igrač Sutjeske Nikola Pavlićević, i pored velikog interesovanja mnogih klubova, odlučio je da ne mijenja sredinu i da u narednoj sezoni brani boje kluba iz Nikšića.


Pored njega, saradnju sa klubom su produžili, kako je i ranije najavljeno, i trener Zoran Glomazić, kao i igrači Boris Lalović, Marko Ćalić i Miloš Vujović, a stigli su Ismet Sejfić i Nikola Đoković.

Upravljanje klubom je i zvanično preuzela Opština Nikšić, pa je nakon osam godina, na čelo kluba umjesto Darka Perovića došao Željko Ćorić. Funkciju direktora kluba obavljaće Boris Nikolić, a glavni sponzor biće Elektroprivreda Crna Gore.

Pripreme za novu sezonu Sutjeska će početi 12. avgusta.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:26
  15.8.2019.

  Mladi reprezentativac Crne Gore Bogdan Bojić igraće naredne sezone u dresu Košarkaškog kluba Sutjeska iz svog Nikšića.

 • 12:34
  14.8.2019.

  Ovaj klub pripada navijačima i našem gradu, kao što je to bilo i do sada, a nadam se da ćemo to podići za stepenicu više u narednom periodu, kazao je na današnjem presu, zakazanom uoči početka priprema za novu sezonu, Željko Ćorić, novi predsjednik KK Sutjeska.

 • 19:34
  12.8.2019.

  Karijeru je počeo da gradi izvan svoje države, jer je kao vrlo mlad otišao u Srbiju. I ovog ljeta Bojan Tomašević pokazuje da Dule Vujošević nije pogriješio kada je u njemu vidio nešto posebno.

 • 19:10
  10.8.2019.

  Košarkaši Sutjeske će u novu sezonu ući sa najvećim dijelom ekipe koja je prošle sezone bila šesta u ABA2 ligi, igrala finale Kupa Crne Gore (poraz od Budućnosti) i polufinale plej-ofa Erste Superlige (natjerala je Mornar na majstoricu), sa novom upravom, ali sa istim trenerom, Zoranom Glomazićem.