Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Knežević: Zadovoljni smo učinjenim, gledamo samo naprijed

knezevic1_0
KK Sutjeska Media/Foto MM
  • Autor onogost.me
  • 22.11.2019. u 06:59

Košarkaši Sutjeske pružaju solidne partije u novoj sezoni. Izabranici Zorana Glomazića imaju maksimalan učinak u domaćem takmičenju, dok su u ABA 2 ligi ostvarili pet trijumfa i tri poraza.

Ekipa koja je uglavnom sastavljena od igrača iz Nikšića u svom sastavu ima dvojicu članova koji nijesu rođeni u gradu pod Trebjesom, a jedan od njih je Draško Knežević. On je za naš portal prenio impresije iz dosadašnjeg dijela sezone, u kom je uglavnom ispunjeno planirano.

„Kada sagledamo sve u globalu zadovoljni smo sa svim učinjenim u dosadašnjem dijelu sezone. Uglavnom smo ostvarivali zacrtano, a jedino ostaje žal zbog poraza od Rogaške na domaćem terenu. Međutim, moramo da zaboravimo sve šta je bilo i da gledamo naprijed i idemo korak po korak. Vjerujem da će ovo biti sezona dobrih rezultata“, ističe Knežević.

Sutjeska ima žestok ritam ove jeseni. Već za vikend igra protiv Jedinstva u gostima dok je u utorak očekuje gostovanje Heliosu.

„U svakoj utakmici idemo na pobjedu, tako da ćemo isti pristup imati i u narednim mečevima. Poznavajući protivnike sigurno da neće biti lako ni na jednom od ova dva gostovanja, ali sa optimizmom i vjerom u svoj kvalitet dočekujemo ove duele“, navodi naš sagovornik.

Reklo bi se da se Knežević veoma dobro uklopio u sredinu gdje provodi drugu sezonu.

„Veoma dobro sam dočekan od svih u Nikšiću. Od uprave, stručnog štaba i saigrača, tako da nije bilo teško da se uklopim u novu sredinu, gdje evo provodim već drugu sezonu. Mogu slobodno da kažem da se jednim dijelom osjećam kao da sam rođen u ovom gradu“, zaključio je Knežević.

Sutjeska već večeras igra meč u domaćem prvenstvu, kada će gostovati ekipi Jedinstva u Bijelom Polju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.