Autor: Branko Čupić
Foto: KK Sutjeska Media
11:16
6.11.2019.

Glomazić: Želimo još jednu partiju na visokom nivou

Košarkaše Sutjeske sjutra očekuje još jedan derbi meč u regionalnom takmičenju, kada će u okviru 6. kola ABA 2 lige gostovati ekipi Borca.


Serija pobjeda na dva fronta ulila je dodatno samopouzdanje ekipi Zorana Glomazića, koja na gostovanje u Čačak ide rasterećeno, ali sa željom da ostvari što bolji rezultat.

"Jako smo motivisani za meč koji slijedi. U Čačak putujemo rasterećeni, ali sa željom da odigramo još jednu partiju na visokom nivou i ljubiteljima košarke u tom gradu priuštimo lijepu sportsku predstavu", ističe trener Sutjeske Zoran Glomazić.

Jedan od dvojice igrača Sutjeske koji nije rođeni Nikšićanin, Ismet Sejfić, svjestan je kvaliteta rivala, ali i timskog duha koji krasi njegovu ekipu, a koji je do sada davao rezultata.

"Borac je respektabilna ekipa, koja u Čačku bez većih problema može savladati gotovo svakog protivnika u ABA 2 ligi. Uprkos toj činjenici, vjerujem da timskom igrom, koja nas je krasila u prethodnim mečevima, možemo doći do još jednog velikog iznenađenja", kazao je Sejfić.

Duel između Borca i Sutjeske igra se u dvorani “Borac” sjutra od 19h.

Ostale vijesti iz kategorije