Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Glomazić: Navijači neće biti razočarani našim zalaganjem

44167981_2219713598286297_4661737673214394368_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 16.10.2018. u 06:22

Košarkaši Sutjeske sjutra nastavljaju sa nastupima u ABA 2 ligi, kada će na svom parketu dočekati tim Splita u utakmici 4. kola regionalnog takmičenja.

Rival nikšićke ekipe upisao je u dosadašnjem dijelu maksimalan učinak, pa se očekuje težak meč za izabranike Zorana Glomazića. Trener Sutjeske je pred meč istakao da se neće pokajati svako ko dođe u Sportski centar.

„Prije svega, očekujem da moji igrači nastave da na terenu pokazuju ono što se od njih očekuje. Svjesni smo da nam dolazi odlična ekipa pa pozivam publiku da dođe u što većem broju. Onima koji sa tribina budu posmatrali meč, obećavam da kući neće otići razočarani našim zalaganjem“, naveo je Glomazić.

Košarkaš Draško Knežević je istakao da je njihov rival prije sezone sa odličnim trenerom sklopio kockice na pravi način, ali i da njegov tim ima određen cilj.

„Split je ekipa koja je zadržala ključne domaće igrače iz prošle sezone i dovela prava inostrana pojačanja. Predvođeni su odličnim trenerom, koji je svojim izabranicima jasno podijelio uloge, u čemu, po mom mišljenju, leži ključ njihove dosadašnje nepobjedivosti. Imamo jasan zadatak da u meč uđemo što energičnije i nošeni publikom, probamo da iznenadimo veoma kvalitetnog protivnika“, kazao je Glomazić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci