Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Gašić: Znali smo da nas čeka jako teška utakmica, ekipa Heliosa zaslužuje svaki respekt

velimir_gasic_kk_sutjeska
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 21.01.2021. u 22:18

“Balon” u Banja Luci donio je slavlje košarkašima Sutjeske, koji su sinoć savladali Helios rezultatom 77:67, te zabilježili drugi trijumf iz šest odigranih mečeva u ABA 2 ligi. Kontrolisali su izabranici Velimira Gašića rezultat i igru tokom cijelog meča, dok je svaki trzaj za povratak u meč slovenačkog tima uspješno ukroćen.

Trener “plavih” bio je zadovoljan izdanjem tima, te naglasio da su igrači pokazali psihološku stabilnost uprkos povredama koje prate sastav.

“Znali smo da nas čeka jedna jako teška utakmica, s obzirom na to da ekipa Heliosa zaslužuje svaki respekt. Njihov bodovni saldo samo sticajem okolnosti nije na objektivnom nivou koliko ta ekipa vrijedi. Imajući to na umu mislim da smo se jako dobro spremili za ovu utakmicu, kontrolisali smo ritam i tempo tokom svih 40 minuta utakmic, a to me čini jako zadovoljnim. Da kažem, zadovoljan sam i momentom psihološke stabilnosti i čvrstine koju su pokazali momci, s obzirom na sve nedaće i neke stvari koje nas prate tokom prvog i drugog “balona” kazao je Gašić.

Naredni meč u okviru “balona” u Banja Luci, Sutjeska će odigrati protiv Slobode iz Užica 24. januara.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci