Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Gašić: Sparsi su ozbiljan tim koji je selektiran da poslije ove sezone bude akter ABA 1 lige

kk_sutjeska_2
KK Sutjeska media
  • Autor onogost.me
  • 23.03.2021. u 14:42

Košarkaše Sutjeske danas očekuje druga utakmica u “balonu” na Zlatiboru protiv Sparsa iz Sarajeva.

Poslije trijumfa nad ekipom Mladosti prekjuče, nikšićki sastav će pokušati da ostvari novu pobjede, sa kojom bi pobjegao od opasne zone na tabeli. Biće teško protiv Sarajlija, a kako je trener “plavih” Velimir Gašić istakao, Sparsi su odlična ekipa, koja želi da izbori plasman u viši rang.

“Sparsi su ozbiljan tim koji je selektiran da poslije ove sezone bude akter ABA 1 lige. Kompletna logistika i klub su napravljeni da se bore za najviši plasman. U dosadašnjem dijelu prvenstva ABA 2 lige pokazali da te njihove aspiracije nisu bez osnova. Međutim, kao i svaka ekipa imaju kvaliteta i nedostataka. Mi ćemo nastojati da, ako je to moguće, kroz što duži vremenski interval “gađamo” te njihove nedostatke i da na toj utakmici budemo u igri i konkurentni do samog kraja”, rekao je Gašić.

Istakao je i da će njegovi izabranici biti maksimalno motivisani, sa željom da utakmicu odigraju na što kvalitetnijem nivou i da daju sve od sebe kako bi zabilježili trijumf. Kadrovski problemi i dalje prate nikšićki sastav, a kako je Gašić napomenuo, pored povreda igrača koji su odsutni, timu je priključeno nekoliko košarkaša koji su roviti nakon oporavka.

Nikšićki sastav trenutno zauzima deveto mjesto sa četiri pobjede i sedam poraza, dok su Sarajlije trenutno drugoplasirana ekipa sa osam trijumfa i tri neuspjeha.

Meč 12. runde ABA 2 lige između Sutjeske i Sparsa biće odigran u dvorani “Vai Tai” sa početkom od 17 časova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci