Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dramatičan finiš pripao domaćinu

kk_sutjeska_2_1
KK Sutjeska media
  • Autor onogost.me
  • 10.04.2021. u 15:53

Košarkaši Sutjeske poraženi su na gostovanju od Ibra 77:74, u utakmici 17. kola domaćeg šampionata.

U prvoj četvrtini viđena je velika borba pod obručima, rezultat je u uglavnom bio u egalu, da bi nakon deset minuta igre Ibar vodio tri razlike. U drugom kvartalu druga priča, imali su Rožajci i dvocifrenu prednost, dok su “plavi” lošije igrali u napadu. Na kraju poluvremena bilo je plus devet za domaćina 47:38. Početkom nastavka Sutjeska je počela polako da topi prednost Ibra. U ovom periodu je domaćin uspio da zaustavi nalete gostiju, da bi nakon 30 minuta igre bilo plus četiri za rožajsku ekipu. Ibar je početkom poslednje dionice održavao vođstvo, ali je Sutjeska u samom finišu uspjela da izjednači. U poslednji minut ušlo se pri neriješenom rezultatu 71:71. Varajić je promašio flouter, da bi na 14 sekundi do kraja Hot pogodio za tri poena i donio prednost svom timu. Gašić je potom zatražio tajm-aut, nacrtao akciju, ali je Goranović promašio poslednji šut na meču. Na kraju pobjeda Ibra 77:74. 

Hot je bio najefikasniji igrač susreta sa 21 ubačenim poenom, dok su kod Sutjeske najraspoloženiji za igru bili Spasojević i Sejfić sa po 16 poena.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.