Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zakaria Alharaish najbolji igrač Sutjeske u oktobru

zakaria
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 14.11.2018. u 16:11

Libijac Zakaria Alharaish, popularni Ziko, proglašen je od strane navijača za najboljeg igrača Sutjeske u mjesecu oktobru.

Alharaish je prethodnog mjeseca odigrao četiri meča i ukupno postigao dva gola i to u duelima osmine finala Kupa protiv danilovgradske Iskre.

“Zahvaljujem se navijačima koji su glasali za mene među kojima je veliki broj navijača Al Ahli SC iz Libije, koji me i dalje prate, iako sada branim boje najboljeg crnogorskog kluba. Izuzetna mi je čast što sam poslije par mjeseci provedenih u klubu bio nominovan za ovako prestižno priznanje. Moram se zahvaliti i svojim saigračima, jer su i oni umnogome značajni što klub u poslednje vrijeme bilježi odlične rezultate i što se ekipa nalazi na čelu prvoligaške tabele. I pored lošijeg starta sezone u igri smo na oba fronta. Nadam se da ću u narednom periodu biti još bolji i da ću zajedno sa svojim saigračima pomoći klubu da odbrani titulu šampiona Crne Gore, i da tituli ove sezone pridruži i trofej u Kupu.” izjavio je za klupski sajt Zakara Alharaish.

Zakaria Mohamed Elmabruk Alharaish rođen je 23. oktobra 1998. godine i nastupa za reprezentaciju Libije, za koju je do sada odigrao 11 mečeva i postigao dva gola. Kraj Bistrice je stigao 31. jula ove godine iz Al Ahlija iz Tripolija na jednogodišnju pozajmicu, sa mogućnošću produžetka saradnje i do sada je odigrao ukupno deset mečeva za “plave” i postigao četiri gola.

Pored Alharaisha, za najboljeg igrača u mjesecu oktobru još su bili Stefan Lončar, Božo Marković i Luka Merdović. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.