Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Za titulu! Već smo je osvojili, a to je zdravlje našeg šefa

sutjeska-lovcen-1000x555
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 18.05.2019. u 11:54

Zanimljiva trka za šampionski lovor u 13. sezoni domaćeg loptanja bi mogla da se okonča u 35. rundi u nedjelju (17h) kolo prije kraja prvenstva Sutjeska napada Grbalj kraj Bistrice, a sa tri boda su sigurno novi stari šampioni Crne Gore.

Međutim, ukoliko aktuelni prvak kiksa (remi ili poraz), a Budućnost u Pljevljima protiv Rudara trijumfuje, sve će se odlučivati u posljednjem 36. kolu kada Nikšićani gostuju Podgoričanima pod Goricom.

A ukoliko i Sutjeska i Budućnost upišu identičan rezultat (pobjeda, remi ili poraz) slaviće se u gradu “piva i čelika”. Ali, plavo-bijeli ne razmišljaju o matematici i računici!

Najbolji strijelac ekipe Božo Marković (11 golova) i drugovi žele da prekinu niz od tri meča bez pobjede (dva remija, poraz) i da potpišu drugi uzastopni lovor, a četvrti od kada je Crna Gora obnovila državnost.

“Bez lažne skromnosti očekujemo pobjedu protiv Grblja, jer znamo šta nam donosi. Nadam se i vjerujem da ćemo da upišemo tri boda”, direktan je 29-godišnji napadač, koji ne razmišlja o “plavima” iz Podgorice.

“Gledamo samo sebe, nećemo slušati šta su oni uradili u Pljevljima”.

A na klupu Sutjeske se u prošlom kolu u remiju protiv Zete (1:1) na klupu vratio predvodnik Nikola Rakojević. Doktori su mu još rekli da odmori nakon operacije, ali je Peco bio neumoljiv.

“Puno nam znači što je sa nama. I da ne osvojimo titulu, naša titula i naša najveća pobjeda je šefovo zdravlje. Hvala bogu da se sve završilo kako treba”, poručio je Marković.

Grbalj će sigurno igrati otvoren fudbal u Nikšiću, a motiv trikolora je i činjenica da protiv Sutjeske nisu slavili već pune četiri godine…

 

Izvor: Dnevne novine

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.