Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U triler meču Sutjeska bolja od Zete

stadion_fk_sutjeska_0
Fk Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 06.03.2021. u 13:57

Fudbaleri Sutjeske savladali su Zetu 4:3 u 23. kolu domaćeg šampionata. Bila je to sjajna utakmica na Gradskom stadionu u Nikšiću, a domaćin je došao do pobjede nakon preokreta.

Prštalo je na obje strane terena u prvom poluvremenu, a već na startu gosti su poveli. Igrao se treći minut kada je Ćetković izgubio loptu na sredini teren, Kalezić je dobro centrirao, pronašao Burzanovića koji je postigao gol za 0:1. Potom je uslijedilo zatišje u igri, da bi se spektakl nastavio u 22. minutu.

Šofranac se poigravao u kaznenom prostoru Sutjeske, uputio loptu ka golmanu Ličini, ali je njegovu namjeru prozreo Burzanović, presjekao pas i zatresao praznu mrežu za 0:2. Nikšićki sastav je potom pritisnuo, preuzeo terensku inicijativu, da bi u 34. minutu Marković bio srušen u šesnaestercu Zete. N

apadač domaćeg sastava je preuzeo odgovornost, izveo penal, Aković fenomenalno odbranio, da bi Janjić natrčao na odbijenu loptu i smanjio na 1:2. Ipak, Golubovčani su vratili dva gola prednosti preko Krstovića, koji je dobro reagovao na centaršut Kalezića.

Sutjeska je pokazala veliku želju u završnim minutima prvog dijela, da bi Ćetković u poslednjim sekundama na odličan pas Augusta smanjio na 2:3.

Spektakl je nastavljen u drugom poluvremenu ,”plavi” su imali veći posjed, stvarali prilike, a izjednačenje je došlo u 74. minutu. Strijelac je bio Janjić, koji je odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora za 3:3. Potpuni preokret viđen je u 85. minutu, gol je postigao Raičević.

Dugo se pripremala akcija po desnoj strani, Grivić je centrirao, a završni dodir je imao Raičević, koji je lijepim šutom na prvu stativu savladao Akovića.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.