Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Trener Sutjeske zadovoljan igrom i zalaganjem igrača, Radović: Raduje me što dobro igramo

125879412_392787411921203_6540217125036344944_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 23.02.2021. u 20:53

Proljećni dio šampionata fudbaleri Sutjeske otvorili su sa dva remija protiv ekipa Budućnosti i Iskre. U jučerašnjem meču “plavi” su na Stadionu kraj Bistrice vodili 1:0 protiv danilovgradske ekipe, potom su gosti za nekoliko minuta preokrenuli, da bi Janjić pogodio mrežu rivala za remi 2:2. 

Miljan Radović šef stručnog štaba ekipe Sutjeske, smatra da je njegovu ekipu pobjede koštao pad koncentracije početkom nastavka, kada su primili dva gola. Ipak, zadovoljan je igrom svojih izabranika.

“Bitno je da smo čitavoj utakmici, od prvog do zadnjeg minuta, davali ritam. Žao mi je i šteta je što danas nijesmo dobili utakmicu, jer su momci dali sve od sebe i u dosta segmenata smo nadigrali ekipu Iskre. Međutim, to je fudbal, imali smo te dvije nepažnje što nas je koštalo možda pobjede danas. Raduje me što dobro igramo, stvaramo šanse i što smo na protivnikovoj polovini. Mišljenja sam da ako nastavimo sa ovakvim radom, stilom igre i karakterom možemo dosta toga da napravimo”, kazao je Radović.

Sutjeska nakon 21. kola u domaćem šampionatu zauzima drugo mjesto na tabeli sa 32 osvojena boda. Naredni protivnik nikšićke ekipe biće ekipa Jezera, kojoj gostuju 28. februara.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.