Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska u zaostatku: Umjesto naprijed, korak unazad

fks_2
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 22.09.2020. u 08:49

Fudbaleri Sutjeske pobjedama protiv Iskre i Jezera najavili su izlaz iz krize, pa se očekivalo da bi pobjedom protiv Zete definitivno pokazali da su u sve boljoj formi i da mogu da se uključe u borbu za gornji dio. Umjesto treće vezane pobjede, kako bi napravili iskorak, Nikšićani su poraženi od Zete kraj Bistrice, a taj poraz, najblaže rečeno, za bivše prvake Crne Gore je korak unazad.

“Bili smo silno motivisani da slavimo. Pobjeda protiv Jezera nam je mnogo značila, zatim je u izuzetno dramatičnom meču došla pobjeda protiv Iskre o čijim kvalitetima ne treba trošiti riječi. Sve to podiglo je samopouzdanje i čvrsto smo vjerovali da možemo nastaviti pozitivan niz. Međutim, nijesmo djelovali onako kako smo očekivali, pa smo na kraju poraženi, što je za nas šok”, iskren je Vladan Giljen, golman Sutjeske.

Sutjeska je ostala bez Markovića već u uvodnim trenucima, a na kraju i bez bodova. Zeta je, po ko zna koji put, napravila brejk u Nikšiću.

“Bili smo oprezni, jer smo znali da je Zeta neugodna i vrlo opasna. Međutim, mi smo djelovali loše, nijesmo bili ni blizu onoga što smo prikazivali na prethodnim mečevima. Ne znam zašto, ali je jasno da moramo odreagovati, jer smo već u zaostatku”, dodao je Giljen.

Sutjeska će tokom ove sedmice imati puno posla – treba otkloniti brojne greške, popraviti igru, vratiti se na pravi način, a u neđelju Nikšićani gostuju Dečiću, pa je jasno da ih čeka novi izazov.

“Željeli smo pobjedu, tako da je za nas ovo razočaravajući rezultat. Nema mnogo vremena, moramo da se odmah okrenemo novim izazovima i da damo sve od sebe da se vratimo na pravi način. Vjerujem da možemo, jer imamo kvalitet i sigurno da ćemo nastojati da se što prije ispravimo i krenemo u novu pozitivnu seriju”, objasnio je Admir Adrović, napadač Sutjeske.

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.