Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska u nadoknadi do boda protiv Dečića

115924214_2684833628437491_8289145315436373966_n_0
Arhiva
  • Autor onogost.me
  • 29.11.2020. u 13:55

Drugi put, u svega četiri dana, Dečić je umalo savladao Sutjesku, prvo u Kupu CG, na svom terenu, a danas i kraj Bistrice, u utakmici 15. kola Telekom 1. CFL, međutim, golgeter Sutjeske Božo Marković, u 94. minutu donio je bod domaćinu.

Dečić je poveo golom Ilira Camaja, koji je u 21. minutu glavom, nakon kornera Pešukića, iz peterca matirao Giljena.

Odmah u narednom napadu Marković je mogao da duplira prednost gostiju, nakon početničke greške igrača Sutjeske na svojoj polovini.

Sutjeska je bolje otvorila drugo poluvrijeme i napravila terensku inicijativu, pa je Markovoć imao priliku da poravna rezultat u 56. minutu, ali je golman gostiju Velimirović odbranio šut najboljeg strijelca Sutjeske.

Prvu sledeću veliku priliku režirali su gosti, u 63. minutu, ali je Giljen sjajnom intervencijom zaustavio šut Drešaja koji se u šesnaestercu našao oči u oči sa kapitenom Nikšićana.

Sutjeska je potom u više navrata zaprijetila iz prekida ali su gosti uvijek bili na pravom mjestu da izblokiraju udarce ka golu Velimirovića. U 81. minutu Marković je srušen u šesnaestercu ali se sudija nije oglašavao, a dva minuta kasnije Marković nakon sjajnog centaršuta, danas odličnog Grivića, nije uspio da izjednači, njegov šut glavom završio je pored stative.

I kad se očekivao kraj meča, još jednom je Grivić povukao po desnoj strani, dodao Vukoviću, a ovaj ubacio u šesnaesterac gdje je Marković spremno čekao i savladao golmana gostiju. Dečić je potom mogao i do pobjede, nakon kontranapada, ali je stativa sačuvala gol Nikšićana.

Sutjeskina kriza se nastavila, a priliku za popravni Nikšićani će imati u narednom kolu u Pljevljima protiv Rudara koji takođe ne igra dobro u ovogodišnjem šampionatu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.