Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska protiv Grblja za titulu

60854448_361581257804373_69531766720823296_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 19.05.2019. u 06:17

Fudbaleri Sutjeske danas igraju protiv Grblja meč pretposljednjeg kola Prve Telekom lige u kojem imaju šansu da osiguraju prvo mjesto i odbrane titulu šampiona Crne Gore.

“Plavi” imaju četiri boda više od drugoplasirane Budućnosti, pa je njihova računica više nego jasna. Ukoliko danas ostvare isti ili bolji rezultat nego njihov najbliži pratilac na tabeli i najveći rival, onda će šampionski pehar završiti u vitrinama Sutjeske i po četvrti put, a tim Nikole Rakojevića mogao bi rasterećeno da ide na gostovanje pod Goricom u posljednjem kolu šampionata.

Kraj Bistrice dolazi ekipa koja je na sredini tabele,  još uvijek nije izbjegla baraž zonu, ali je vrlo blizu tog cilja. Grbalj je u dva ovosezonska duela sa liderom poražen, dok je posljednji duel završen bez golova.

U taboru Nikšićana ipak sa velikom opreznošću ulaze u današnji duel, jer je njegova važnost ogromna, a iz kluba su pozvali navijače da im pomognu u što većem broju na putu ka novoj tituli, a ulaz na tribine Gradskog stadiona u Nikšiću biće slobodne.

Susret Sutjeske i Grblja zakazan je za 17h, kada će početi i dueli Rudar – Budućnost, Petrovac – Iskra, Lovćen – OFK Titograd i Mornar – Zeta.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U najvećem derbiju crnogorskog fudbala, Sutjeska i Budućnost pod Goricom remizirali su rezultatom 2:2.