Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska poražena u Petrovcu

ova
printscreen
  • Autor onogost.me
  • 20.10.2018. u 13:22

U meču 12. kola Prve fudbalske lige Sutjeska je danas u Petrovcu poražena rezultatom 1:0 od istoimene ekipe.

Aktuelni šampion nije uspio doći do bodova pod Malim brdom iako je pokazao bolju igru od rivala u prvih 45 minuta, pa je tako upisao treći poraz u sezoni.

U prvom dijelu igre “plavi” su imali inicijativu koju nijesu uspjeli materijalizovati i pored par poluprilika, a možda najbolju imao je Stefan Lončar u 13. minutu kada je pokušao šutem sa distance, ali bez uspjeha.

Finiš prvog poluvremena obilježila je i nešto grublja igra ispred oba gola, koja je rezultirala žutim kartonom za mladog reprezentativca Lončara u 40. minutu.

Već na startu drugog poluvremena, tačnije u 47. minutu, u odličnoj prilici našao se Marko Ćetković, ali je njegov šut zaustavio golman domaćih Stefan Popović. Šansu za Petrovčane imao je Miloš Kalezić u 55. minutu iz slobodnog udarca, međutim njegov pokušaj je završio pored desne stative Giljenovog gola.

U nastavku igre domaći su pojačavali napade prema golu gostiju, što je i rezultiralo vođstvom u 74. minutu. Nakon kornera sa lijeve strane i gužve u šesnaestercu Sutjeske, glavom je loptu zahvatio Jovan Vučinić i poslao iza leđa Giljena. U nastavku kao da su Rakojevićevi izabranici izgubili želju, pa i nije bilo prilika za izjednačenje, a rezultat je ostao nepromijenjen.

Sutjeska nakon 12 odigranih utakmica ostaje na 19 bodova i na trećoj poziciji, a u narednom kolu koje se igra 27. oktobra, na svom terenu će dočekati ekipu Rudara.

U ostalim susretima 12. kola postignuti su sljedeći rezultati:

Iskra – Zeta 1:2 (Milošević 94′ p. – Adžović 30′, 50′)
Rudar – Grbalj 0:0
Lovćen – Mornar 0:1 (Lalošević 71′)
Budućnost – OFK Titograd (16h)

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.