Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska na teškom zadatku u Tuzima

118194148_666105830929198_7732607556166817629_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 27.09.2020. u 06:18

U okviru 6. kola Prve Telekom lige fudbaleri Sutjeske večeras u Tuzima gostuju ekipi Dečića.

Trener Sutjeske Dragan Radojičić kazao je pred ovaj duel da je Dečić blagi favorit protiv njegovog tima.

“Idemo ekipi koja je, po meni, najviše pokazala do sada, možda čak i više od Podgorice. Dečić je najagresivnija ekipa u ligi, ekipa mladih momaka željnjih dokazivanja, gladnih dokazivanja, i sigurno je da nas očekuje izuzetno težak zadatak. Čak na svom terenu koga su sve pobijedili na svom terenu, i kako igraju na strani, sigurno da su blagi favorit. Kako god to nekom izgledalo, u ovoj situaciji su blagi favorit i protiv nas”, kazao je Radojičić.

Radojičić očekuje i težak teren.

“Očekuje nas izuzetno težak zadatak, vjerovatno i po lošijem terenu kakva je najava za kišu da će biti. Nikakve alibije ne želim na toj utakmici, dosta satanaka je rađeno sa igračima tokom ove sedmice, dosta analize tako da očekujem  da pruže pravu reakciju i da u toj utakmici sa ekipom koja je ponajviše pokazala, da pokažemo da smo ekipa, svoj karakter jer ga imamo sigurno. Nemamo pravo više da kiksavamo i da više izgledamo kako smo izgledali”, jasan je trener Sutjeske.

U redovima aktuelnog vicešampiona nedostajaće nekoliko važnih igrača.

“Cicmil se juče priključio treninizima, ali on sigurno neće ni malo nastupiti, za Kojaševića postoje male šanse, odlučiće medicinski tim. Vuković, Eraković i Marušić su počeli da treniraju, ali zbog izloacije od 14 dana nijesu u potpunosti spremni. Janković ima tri žuta kartona, nema pravo nastupa zbog kartona, tako da će nam faliti sigurno barem pet igrača”, dodao je on.

Dečić je drugi na tabeli, sa 11 bodova iz pet kola, uz vodeću Podgoricu je jedini tim koji još nije poražen, dok je Sutjeska četvrta sa četiri boda manje, ali i dva poraza u pet mečeva.

Utakmica u Tuzima igra se večeras od 18h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.