Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska minimalcem ispratila Podgoricu

88261193_559562841433794_3272721240820809728_n
Branko Čupić
  • Autor onogost.me
  • 07.03.2020. u 16:34

U susretu 23. kola Prve Telekom lige fudbaleri Sutjeske su danas na svom terenu savladali ekipu Podgorice rezultatom 1:0.

U veoma dinamičnoj utakmici u kojoj su oba rivala pokazala borbenost postignut je samo jedan gol, a čovjek odluke bio je napadač aktuelnog šampiona, Stefan Nikolić.

Prva prilika na meču viđena je u 10. minutu, kada je Marušić nakon prodora po lijevoj strani, bio u poziciji da pogodi, ali je njegov pokušaj lako zaustavio Jasmin Agović.

U 14. minutu idealna prilika za goste kada je nakon dodavanja Vučićevića preko gola gađao Vujnović, da bi već u sledećem napadu Sutjeska stigla do prednosti. Nakon pasa Ćetkovića lopta se odbila od jednog igrača Podgorice do Stefana Nilolića koji nije propustio šansu da pogodi gol rivala.

Isti igrač je mogao da duplira prednost svog tima u 25. minutu. Sa desne strane je centrirao Osmajić, nakon čega je glavom probao Nikolić, ali je Agović odbio loptu u korner.

Do odlaska na odmor viđena je još jedna šansa. U 44. minutu, nakon dodavanja Ćetkovića, u prilici je bio Osmajić, ali je iz ove akcije kao pobjednik izašao golman gostiju.

U 53. minutu nova prilika za “plave”. Marušić je probao glavom nakon kornera Vučića ali, rezultat ostaje nepromijenjen, da bi u 61. minutu probao Ćetković ali je Agović bio na mjestu.

U 77. minutu gosti su nakon greške Bubanje pred svojim golom, imali priliku da poravnaju, međutim Vujinović je šutirao pravo u Giljena.

Posljednju šansu na utakmici imao je Ćetković, ali je lopta završila pored gola, pa je rezultat ostao nepromijenjen. 

Sutjeska nakon ovog kola zauzima drugu poziciju sa 43 boda, a u narednom koje je na programu 14. marta, “plavi” će u gostima igrati protiv Koma.

Meč je obilježio i prekid koji je uslijedio nakon uvrjedljivog skandiranja navijača Sutjeske na račun FSCG, a koji je trajao nešto više od pola sata.

Policija je reagovala tako što je ispraznila dio tribine na kojoj su se nalazili organizovani navijači Sutjeske, nakon čega su igrači oba tima izašli na teren, a potom je i utakmica nastavljena.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.