Autor: onogost.me
Foto: FK Sutjeska
08:09
25.10.2020.

Sutjeska gostuje Petrovcu

U okviru desetog kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske danas gostuju ekipi Petrovca.


Tim Dragana Radojičića favorit je u ovom meču, ali on poručuje da se kvalitet mora dokazati terenu.

"Iskreno se nadam da će momci imati pravi motiv, pravi pristup, sa pokažu da su kvalitetnija ekipa od Petrovca što ja čvrsto vjerujem da jesmo, samo to treba dokazivati na terenu", naveo je on.

Timu se posle duže pauze priključio i Damir Kojašević.

"Kojašević se priključio treninzima, lagano ulazi u ritam. Svi ostali su sanirani, imali smo nekoliko povreda, tokom prošle utakmice izveli smo nekolika igrača radi povreda. Radili su nekim smanjenim intenzitetom", dodao je on.

Fudbaler "plavih" Aleksandar Šofranac kazao je da od nikšićkog tima sve zavisi i da, ukoliko budu imali pristup kao u prethodnih nekoliko utakmica, neće biti problema.

"Naša prednost je kvalitet koji posjedujemo. Imamo kvalitet, samo se nadam da će pristup biti kao i dosad", vjeruje on.

Utakmica između Sutjeske i Petrovca igra se od 13.30h.

U 14h u Pljevljima sastaće se Rudar i Jezero, za 16h zakazan je duel gradskih rivala OFK Titograda i Podgorice na Starom aerodromu, dok će u 17h početi meč u Danilovgradu između Iskre i Zete. Kolo će kompletirati utakmica između Budućnosti i Dečića u 19h na Gradskom stadionu.

Podgorica je, nakon devetog kola, na čelu tabele sa 18 bodova. Dečić je drugi sa 17, dok su po 15 osvojili Sutjeska i Budućnost sa dvije utakmice manje. Iskra je peta sa 12 i ima jedan više od Jezera i Zete.

 

Ostale vijesti iz kategorije