Autor: onogost.me
Foto: Fk Sutjeska
07:43
18.9.2021.

Savović: Petrovac se pokazao kao kvalitetna ekipa, izvanrednih potencijala u napadu

Fudbalere Sutjeske sjutra od 18 časova očekuje utakmica osme runde domaćeg prvenstva protiv ekipe Petrovca.


Nikšićki sastav ima priliku da na domaćem terenu nastavi niz pozitivnih rezultata, te učvrsti prvo mjesto na tabeli. Trener "plavih", Milija Savović bio je jasan u najavi susreta, njegov tim želi pobjedu, ipak, smatra da neće biti lako.  

"Petrovac se pokazao kao kvalitetna ekipa, izvanrednih potencijala u napadu, vidite da su najefikasnija ekipa prvenstva. Sigurno posjeduju kvalitet, a posebno moram istaći Petra Vukčevića, koji je jedan od najkvalitetnijih igrača naše lige, tako da neće sigurno biti ni malo lako. Ipak, mi znamo svoj cilj i šta su naše želje i potrudićemo se da ih ostvarimo", rekao je Savović, te istakao da će se potruditi da spriječe ubojite kontranapade Petrovčana. 

Miloš Drinčić, ljetnje pojačanje nikšićkog tima, takođe smatra da ih očekuje teška utakmica. "Iskusna su ekipa sa velikim brojem dobrih individualaca na koje treba obratiti pažnju, ali mislim da smo u dobrom ritmu i da ćemo se više pitati u tom meču. Trenirali smo dobro, fokusirani smo samo na našu igru i ako budemo dobri, rezultat neće izostati. Cilj je pobjeda i ništa osim toga nas neće zadovoljiti u ovom meču", poručio je Drinčić. 

Ostale vijesti iz kategorije