Autor: onogost.me
Foto: Fk Sutjeska
19:55
19.9.2021.

Remi "plavih" protiv Petrovca u Nikšiću

Fudbaleri Sutjeske i Petrovca igrali su neriješeno 0:0 u okviru osmog kola domaćeg šampionata. Utakmica na Gradskom stadionu u Nikšiću imala je dva potpuno različita poluvremena, u prvom smo vidjeli nekoliko prilika, dok su u drugom, ekipe igrale nešto zatvorenije. 


Već na samom startu susreta zaprijetio je Janjić, da bi gosti uzvratili preko Miličkovića u 9. minutu. Opet su Petrovčani kreirali dobru akciju u 15. minutu, koja je krunisana šutom Vukčevića sa ivice kaznenog prostora, Giljen je bio na mjestu. Najbolja prilika za domaćina bila je u 36. minutu, Avugusto je odlično utrčao u šesnaesterac, šutirao jako iskosa sa desne strane, Đurović je bio savladan, ali pokušaj Brazilca završio na stativi. Samo tri minuta kasnije gosti su mogli do pogotka, ipak, Giljen je pokazao dobre reflekse, te zaustavio šut Boričića iz neposredne blizine. Do kraja prvog dijela susreta ubilježili smo dva pokušaja Janjića sa distance, ali nedovoljno da se savlada golman Petrovca. 

Drugo poluvrijeme je donijelo nešto tvrđi fudbal, treneri su prilagodili taktike, dok je Sutjeska prva imala šansu preko Nikača u 55. minutu. Istrčao je napadač domaćih sam ispred Đurovića, mogao je da bira koji će ugao da pogodi, izabrao je dalji, ali je Đurović bio na mjestu. Još dva puta je domaćin pokušao preko Bubanje i Jovovića, bili su to šutevi sa distance, koji su završili pored gola. 

Ostale vijesti iz kategorije