Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rakojević pred Budućnost: Jedno u nizu finala

638-397-nikola-rakojevich_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 16.09.2019. u 11:30

Bliži se i prvi okršaj Budućnosti i Sutjeske u novoj sezoni. Ekipe koje slove za glavne konkurente kada je riječ o osvajanju titule odmjeriće snage u srijedu u Podgorici.

Pauza koja je uslijedila zbog obaveza reprezentacije Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo više je prijala Nikšićanima, sudeći po ostvarenim rezultatima u minulom kolu. Izabranici Nikole Rakojevića su pobijedili Petrovac sa 3:0, dok je Budućnost poražena od OFK Titograd sa 2:1, pa sada izabranici Branka Brnovića imaju dva boda više u odnosu na Sutjesku.

Mnogi duelu koji slijedi dodaju prefiks biti ili ne biti, ali iskusni stručnjak Nikola Rakojević decidirano odbacuje pomenuti prefiks.

“Sezona je praktično tek počela. Bliži se kraju prvi od četiri kruga takmičenja koliko ćemo odigrati ove sezone. Ono što je već sada jasno, borba za titulu će biti izuzetno neizvjesna i naporna. Biće neohodno mnogo truda, odricanja i sreće da bi se stiglo do trona. Derbi koji slijedi nosi veliki značaj, kao i svaka utakmica između Budućnosti i Sutjeske. Očekujem dobru utakmicu, veliku borbu i veliki broj ljubitelja fudbala na tribinama. Staro je pravilo da je nezahvalno prognozirati epilog derbija. Tako je i sada. S druge strane, ne slažem se da meč koji slijedi nosi prefiks biti ili ne biti, prije bih rekao da je u pitanju jedno u nizu finala do kraja sezone, jer je svaka utakmica od vitalnog značaja, a svaki bod zlata vrijedan”, naglasio je za Sport Klub Nikola Rakojević.

U ostalim mečevima osmog kola koje je na programu u srijedu, pored velikog derbija u Podgorici, snage će odmjeriti Kom i Rudar, OFK Petrovac i Iskra, Zeta i Podgorica, odnosno Grbalj i probuđeni OFK Titograd koji se posle lošeg starta, probio na treće mesto.

 

Izvor: Sport Klub

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.