Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
00:13
18.7.2019.

Rakojević: Igrači su vjerovali, ovo je bilo njihovo veče

Na pres konferenciji nakon utakmice u kojoj je Sutjeska eliminisala favorizovani Slovan, trener "plavih" Nikola Rakojević kazao je da su igrači trebali da budu tu da daju izjave.


Popularni Peco je dodao da je njegov tim napravio veliku stvar i da je ovo bilo njihovo veče.

"Bili su predani i vjerovali su. Pokazali su da nikoga ne žele da respektuju na neki poseban način. Naravno, respekt za svakoga, ali ne u tom smislu da već možemo da dižemo ruke u vis i da se predamo unaprijed", naveo je Rakojević. 

On je dodao da je njegova ekipa apsolutno zaslužila prolaz dalje jer nijesu dozvolili rivalu u revanšu da pokaže mnogo.

"Nekako sam se malo i pribojavao tih produžetaka jer sam očekivao da će oni biti malo agresivniji. Međutim, uspjeli smo i to nekako da ispariramo", kazao je Rakojević. 
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:24
  21.8.2019.

  Izvlačenje parova šesnaestine finala Kupa Crne Gore obaviće se u četvrtak u Kući fudbala, sa po;etkom u 11h.

 • 16:05
  20.8.2019.

  Telekom Prva liga, nacionalno klupsko fudbalsko takmičenje Crne Gore, u ovom trenutku vrijedi 22,4 miliona eura, dok je fudbaler Stefan Savić, reprezentativac Crne Gore i član Ateletiko Madrida, najvrijedniji crnogorski fudbaler.

 • 11:18
  20.8.2019.

  Kada se slavi 4:0 na gostujućem terenu, onda se može reći daje to rutniska pobjeda. Ali, Nikšićani nijesu neobazrivo ušli u prvenstveni duel pod Golubinjom, bez obzira što su bili sigurni u svoje kvalitete.

 • 10:10
  19.8.2019.

  Fudbaleri Jabloneca ostvarili su novu pobjedu u prvenstvu Češke. Tim Vladimira Jovovića slavio je sa 2:1 protiv Mlade Boleslav, a strijelac u tom meču bio je i naš sugrađanin.