Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Radulović predstavljen na klupi “sokola”

mijo-radulovic-fscg-1000x555
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 14.01.2021. u 11:42
Miodrag Radulović danas je i zvanično predstavljen kao novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore.

On će nacionalni tim predvoditi u predstojećim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Za rivale u kvalifikacijama”sokoli” će imati selekcije Nizozemske, Turske, Norveške, Letonije i Gibraltara.
Na današnjoj promociji Radulobić je izrazio zadovoljstvo što će predvoditi nacionalni fudbalski tim, te istakao da to za njega predstavlja krunu trenerske karijere.
“To je ponos, čast i obaveza. Raniji rad u FSCG otvorio mi je vrata inostranih timova i repretentacija. Vrlo dobro poznajem grupu igrača koji su sada okosnica, jer sam sa njima sarađivao u klubovima i reprezentaciji. Ubijeđen sam da postoje preduslovi za dobar rezultat. Znam sa koliko su žara igrali za mlađe selekcije i znam da sam okruženi odličnim ljudima u savezu. Imam bezgranično povjerenje u igrače i stručni štab jer ih poznajem odavno”, kazao je Radulović.
Rekao je i da ima viziju kako će izgledati ekipa, ali i napomenuo da je najvažnije da igrači dođu spremni i da oni koji sada pronađu nove klubove imaju minutažu.
Radulović je bio selektor omladinske reprezentacije Crne Gore, kao i omladinaca Srbije i Crne Gore. Angažovan je bio i kao trener u uzbekistanskom Pahtakoru, radio je kao član stručnog štaba Dinama iz Moskve, da bi 2012. godine bio šampion sa ekipom Budućnosti.
Karijeru je nastavio Sjedio u kuvajtskim klubovima Kazme i Al Džahre, kazahstanskom Atiraua, dok je četiri godine bio na klupi reprezentacije Libana, sa kojom se plasirao na prvenstvo Azije.
Takođe, bio je selektor Mjanmara, a vodio je i iranski Zob Ahan.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.