Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Radović: Stalno govorim momcima da imaju veliki kvalitet

fk_sutjeska_prozivka_1
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 06.03.2021. u 21:12

Poslije pravog rezultatskog ruleta i preokreta fudbaleri Sutjeske savladali su juče ekipu Zete 4:3, te nastavili pozitivan niz u šampionatu.

Dva puta na susretu Golubovčani su vodili dva razlike 0:2 i 1:3, ali uporni tim predvođen Miljanom Radovićem je došao do željenog rezultata i nova tri boda. Šef struke u nikšićkom sastavu imao je razloga za zadovoljstvo poslije fenomenalne utakmice i preokreta. Ipak, ono što treba analizirati, prema riječima Radovića, jesu greške koje su njegovi igrači napravili u prvom poluvremenu, poslije kojih je Zeta postigla dva laka pogotka.

“Kada napravite neke greške i iz toga primite onakve golove znali smo da u drugom poluvremenu ne može toliko da nas ne ide. To je bio razlog da se dogovorimo da idemo srcem, onako kako je Sutjeska oduvjek radila i što treba da radi. Stalno govorim momcima da imaju veliki kvalitet, ali samo sa vjerom u sebe. Ako ne ide jedan ili nekoliko pasova, sigurno će doći dobar pas ako vjeruju u to. Igrači su pokazali ono što stalno pričamo, da smo se dobro pripremili. Ovo je jedna izuzetna pobjeda, daje nam dosta elana za neke druge stvari”, rekao je Radović.

Dvostruki strijelac na meču Nikola Janjić je istakao da je Sutjeska više željela pobjedu od protivnika, te da je konačan rezultat to i pokazao.

“Imamo najveći kvalitet u ligi, moraćemo to da cijenimo, a danas smo željeli pobjedu i došli smo do nje”, kazao je Janjić.

Nakon 23 odigrane utakmice Sutjeska je druga na tabeli u domaćem šampionatu sa 38 osvojenih bodova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.