Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Radović: Momci ispoštovali naš dogovor da se Sutjeska plasira u vrh crnogorskog fudbala i evropsko takmičenje

miljan_radovic_2
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 12.05.2021. u 20:10

Kraj Crnogorskog šampionata u fudbalu polako ulazi u sami finiš, ostala su još tri kola do kraja prvenstva, a ekipa Sutjeske već sjutra gostuje Rudaru. 

Plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope je ispunjun, pa Nikšićani idu u Pljevlja rezultatski rasterećeni. Miljan Radović šef struke u ekipi Sutjeske, zadovoljan je što će ekipa i naredne sezone igrati na evropskoj sceni.

“Kada sam došao u novembru postavio sam stvari ispred momaka, koji su ispoštovali naš dogovor da se Sutjeska plasira u vrh crnogorskog fudbala i evropsko takmičenje. Sa te strane sam izuzetno zadovoljan, a to je nešto što Sutjesci obezbjeđuje lakši život za dalje, zadovoljava veliki broj navijača, koji su izuzetno i dobro dočekali kada sam došao”, rekao je Radović.

Istakao je posvećenost igrača na svakom treningu i utakmici, ali i podvukao da se tokom sezone afirmisalo dosta mladih igrača.

Golman “plavih” Suad Ličina svjestan je da će gostovanje u Pljevljima biti izuzetno teško.

“Nadam se ako odradimo stvari koje uvježbavamo već duži period, da ćemo zabilježiti nova tri boda, što bi nam dosta značilo posle poraza od Dečića kući, koji nas je i malo poremetio. Ipak, siguran sam da će se ekipa izdići iz toga već u ovom kolu”, jasan je Ličina.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.