Autor: onogost.me
Foto: FSCG
10:13
15.8.2020.

Pripremni kamp za žensku omladinsku selekciju

Selektor WU-19 reprezentacije Crne Gore Mirko Marić objavio je spisak igračica koje će od 16. do 21. avgusta boraviti na pripremama u Beranama.


Marić je pozvao 27 igračica - golmani: Anastasija Krstović (Budućnost), Svetlana Miličić, Ajla Hrastovina (Breznica); igračice: Irena Laketić, Jelena Karličić, Marija Maraš, Enida Bošnjak, Ana Knežević, Džejrana Čengić, Marica Bajić, Maja Miletić (Breznica), Jovana Vučinić (Mladost), Umihana Mekić, Marijana Cimbaljević, Aida Kalač, Jovana Bjelanović (Cvetex), Andrea Janjušević, Sara Marković, Jelena Sarić, Ivana Petković, Jovana Sarić (Ekonomist), Jovana Miladinović, Nikolina Caković, Svetlana Bečić, Majda Drešević, Nađa Đuđevac, Jelena Petrović (Budućnost).

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:14
  22.9.2020.

  Fudbaleri Sutjeske pobjedama protiv Iskre i Jezera najavili su izlaz iz krize, pa se očekivalo da bi pobjedom protiv Zete definitivno pokazali da su u sve boljoj formi i da mogu da se uključe u borbu za gornji dio. Umjesto treće vezane pobjede, kako bi napravili iskorak, Nikšićani su poraženi od Zete kraj Bistrice, a taj poraz, najblaže rečeno, za bivše prvake Crne Gore je korak unazad.

 • 07:53
  22.9.2020.

  Na zapadnoj tribini stadiona FK Sutjeska u toku su unutrašnji radovi i postavljanje krovne konstrukcije.

 • 15:16
  21.9.2020.

  Fudbalski savez Crne Gore je u razvoj fudbalske infrastrukture, za finansijsku pomoć i potporu sportskom opremom klubovima, prošle godine potrošio 6,25 miliona eura, navodi se u izvještaju finansijkog poslovanja koji je danas jednoglavno usvojen na Skupštini te asocijacije.

 • 07:56
  21.9.2020.

  Jedna ozbiljna šansa za 90 minuta igre ili 90 minuta ničega, kratak je opis blijedog Sutjeskinog izdanja u sinoćnjem susretu protiv Zete iz Golubovaca. I to na svom terenu.