Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Počelo postavljanje balon sale

c07307f1-e791-46aa-821e-fdb82f651756
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 16.01.2021. u 11:00

Izgradnja balon sale na pomoćnom (šljakastom) terenu FK Sutjeska je u završnoj fazi. Kako navode iz kluba očekuju da konstrukcija i cerada budu postavljeni tokom naredne sedmice, a u zavisnosti od vremenskih uslova, biće organizovano postavljanje podloge.

“Izgradnjom balon sale površine 1.255 metara kvadratna klub će dobiti dodatni prostor za treniranje koji nam je bio neophodan, pogotovo u zimskom periodu, kada, zbog loših vremenskih uslova nijesmo bili u mogućnosti da adekvatno organizujemo treninge za preko 300 dječaka iz omladinskog pogona, kao ni treninge seniorske ekipe”, navode iz kluba.

Projekat se realizuje iz sopstvenih sredstava oko 100.000 eura, uz donaciju Fudbalskog saveza Crne Gore u vidu obezbjeđivanja sintetičke podloge, kao i uz pomoć Opštine Nikšić za obavljanje pripremnih radova (raščišćavanja terena, kopanja temelja, nasipanje podloge i sl.). 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.