Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Omladinci “petardom“ ispratili Lovćen, kadeti slavili nakon preokreta

oik
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 21.10.2018. u 14:08

Omladinci Sutjeske upisali su ubjedljiv trijumf u 12. kolu prvenstva Crne Gore nakon što su danas kraj Bistrice savladali Lovćen sa ubjedljivih 5:0.

Mrežu Cetinjana načeo je kapiten Anto Babić sa bijele tačke u 7. minutu, da bi deset minuta kasnije na 2:0 povisio Danilo Šofranac. Balša Bajović bio je strijelac trećeg gola u 43. minutu, a četvrti je postignut u 68. minutu, kada je svoju mrežu pogodio Petar Zuber. Konačnih 5:0 postavio je Aleksandar Vlahović u 75. minutu.

Izabranici Dragana Mijanovića su tako upisali 11. pobjedu u sezoni i zadržali lidersku poziciju sa 34 osvojena boda, a u narednom kolu igraće protiv Jedinstva u Bijelom Polju.

Kadeti Sutjeske su juče odigrali meč 11. kola u kojem su u gostima savladali Mladost Lješkopolje rezultatom 1:3.

Domaćin je poveo golom Marka Vujačića u 9. minutu, da bi Nikola Janjić golovima u 20. i 78. minutu donio preokret, a konačan rezultat postavio je Igor Pajović u sudijskoj nadoknadi.

Sutjeska nakon 11 kola ima 25 bodova i nalazi se na četvrtoj poziciji, a narednog vikenda gostuje Mornaru u Baru.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.