Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

OFK Nikšić želi da se domogne druge lige

ofk_niksicc
OFK Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 24.07.2021. u 18:15

Fudbaleri OFK Nikšić počeli su pripreme za narednu sezonu takmičenja u centralnoj regiji. Ambicije su visoke, a trener Dragan Marojević najavljuje da će kroz prvenstvo pokušati da se domognu druge crnogorske fudbalske lige. 

Kako je Marojević istakao, prošlogodišnja ekipa je ostala na okupu, a očekuje se i dolazak novih igrača, a sve u cilju plasmana u viši rang.

„Treniramo na stadionu OFK nikšić i već imamo zakazane utakmice sa FK Igalo, FK Crvena stijena. U Bosni i Hercegovini imamo dogovorene mečeve sa FK Leotar,  FK Velež, FK Mladost Gacko i na putu smo da dogovorimo još nekoliko utakmica, tako da će to biti jedna mini fudbalska turneja. Naravno odigraćemo još nekoliko utakmica poslije toga, tako da se nadamo da ćemo se dobro pripremiti, jer će biti dugo prvenstvo sa16 ekipa u ligi“, kazao je Marojević.

Trener nikšićke ekipe je izrazio nadu da će Opštine Nikšić pomoći klubu, kako bi ispunili zacrtani cilj-plasman u drugu ligu.

„Ovo je prilika da kažemo i svim pojedincima i privrednicima Nikšića da nam je potrebna finansijska podrška kao i oprema, tako da ko ima raspoložen dobro je došao u naš klub. Radujemo se i saradnji sa FK Sutjeska na čelu sa predsjednikom dr Mitrovićem“, rekao je Marojević, pored kojeg će u stručnom štabu biti i pomoćni trener Srđa Kontić.

Marojević je na kraju naglasio da u narednoj sezoni računa na sljedeće igrače: Boris Bulajić, Nikola Cimbaljević, Danilo Ćuković, Vukašin Kankaraš, Blagoje Pejanović, Srđa Kosović, Nemanja Kosović, Filip Mitrović, Ivan Petrušić, Luka Šofranac, Petar Todorović, Matija Vujović, Flip Ćipranić, Ivan Toljić, Ivan Tomašević, Filip Bajić, Petar Tepavčević, Nikola Đurđevac, Marko Nikčević, Jovan Živković, Risto Mirković, Jovan Savić, Slobodan Đukanović, Veselinko Kovačević, Nikola Radović, Predrag Videkanić, Filip Vuković i Kristijan Lalović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.