Autor: onogost.me
Foto: portalanalitika.me
12:19
12.8.2019.

Nikola Vućić karijeru nastavlja u Portugalu

Nikšićanin Nikola Vućić je novi član portugalskog trećeligaša Fabril Bareira. Dvadesetjednogodišnji napadač potpisao je ugovor na dvije godine sa klubom koji igra kao domaćin na stadionu Alfredo Da Silva, kapaciteta 22.000 gledalaca.


"Fudbalom se bavim od svoje šeste godine i mogu reći da sam njemu posvetio veliki dio mog života. Treninzi su bili veoma naporni, iziskivali su dosta truda, odricanja, vremena provedenog na terenu", navodi Vućić za Portal Analitika.

Nikola je od djetinjstva sanjao da jednog dana postigne uspjeh u ovom sportu, a san je polako počeo da mu se ostvaruje.

"Potpisivanja ugovora za Fabril do Barreiro je pokazatelj da se krećem u pravom pravcu i da je ono za šta sam se toliko borio imalo učinka. Svoju snagu i motivaciju pronalazim u mojoj porodici, koji su uvijek bili tu za mene, bodrili me i navijali od moje prve utakmice. Došao sam do tačke, gdje sam shvatio koliko je bitno ne odustajati od svojih snova, koliko god to zvučalo kao izlizana rečenica, ali je zaista tako. Neprestana borba i enormna želja za uspjehom u ovome poslu su moje zvijezde vodilje. Nakon ugovora koji sam potpisao, mogu da se posvetim jos ozbiljnije i da radim na sebi jos više", naveo je mladi fudbaler.

Vućić je karijeru počeo u mlađim kategorijama Sutjeske, 2014. prešao je u novosadsku Vojvodinu, nastupao je i za Zlatibor, a prošlu polu sezonu proveo je u ekipi FAP -a iz Priboja.

 

Izvor: portalanalitika.me

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:18
  27.9.2020.

  U okviru 6. kola Prve Telekom lige fudbaleri Sutjeske večeras u Tuzima gostuju ekipi Dečića.

 • 11:14
  22.9.2020.

  Fudbaleri Sutjeske pobjedama protiv Iskre i Jezera najavili su izlaz iz krize, pa se očekivalo da bi pobjedom protiv Zete definitivno pokazali da su u sve boljoj formi i da mogu da se uključe u borbu za gornji dio. Umjesto treće vezane pobjede, kako bi napravili iskorak, Nikšićani su poraženi od Zete kraj Bistrice, a taj poraz, najblaže rečeno, za bivše prvake Crne Gore je korak unazad.

 • 07:53
  22.9.2020.

  Na zapadnoj tribini stadiona FK Sutjeska u toku su unutrašnji radovi i postavljanje krovne konstrukcije.

 • 15:16
  21.9.2020.

  Fudbalski savez Crne Gore je u razvoj fudbalske infrastrukture, za finansijsku pomoć i potporu sportskom opremom klubovima, prošle godine potrošio 6,25 miliona eura, navodi se u izvještaju finansijkog poslovanja koji je danas jednoglavno usvojen na Skupštini te asocijacije.