Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Marušić: Očekuje nas jak ritam, ali ćemo ići korak po korak

98349708_687992138656071_3877360534818914304_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.05.2020. u 06:47

Fudbaleri Sutjeske već su 15-ak dana na okupu i pripremaju se za nastavak šampionata koji je zakazan za 30. maj, kada će igrati u gostima protiv ekipe Koma.

Tim Nikole Rakojevića polako ulazi u formu, a nakon pauze je bilo više nego očigledno da su se igrači uželjeli treninga.

“Plavi” će u nastavak prvenstvene trke ući sa zaostatkom od 11 bodova u odnosu na lidera, ekipu Budućnosti, a očekuje ih pakleni ritam utakmica jer će 13 preostalih kola morati da se odigraju do kraja jula.

“Počeli smo prije 15 dana sa pripremama i polako ekipa ulazi u formu i ostaje nam još nešto više od desetak dana da se spremimo za prvu utakmicu nakon pauze. Naravno da smo mi sportisti, kao što su i svi ljubitelji sporta ovo željno iščekivali i raduje nas što će šampionat ipak biti nastavljen. Nalazimo se u velikom zaostatku u odnosu na lidera i najvećeg favorita, koji ima 11 bodova viška, ali sve je moguće jer ima još dosta utakmica do kraja, tako da ćemo i mi vjerovati dokle god imamo teoretske šanse za preokret. Ipak, očekuje nas jako težak ritam u prvenstvu jer će ovaj tempo odigravanja utakmica biti potpuno nešto novo za nas, ali idemo utakmicu po utakmicu i nadam se da ćemo se što prije prilagoditi tome, pa ćemo da vidimo kako će se odvijati situacija”, kazao je Aleksa Marušić za portal Onogošt.

Aktuelni šampion Crne Gore ostvario je i plasman u polufinale Kupa Crne Gore, gdje još uvijek nije donijeta definitivna odluka o nastavku, mada su iz nikšićkog kluba najavili da će se i u najmasovnijem takmičenju boriti za pehar ukoliko im se ukaže prilika.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.