Autor: onogost.me
Foto: FK Sutjeska
19:24
11.1.2018.

Marković: Titula kao poklon za vjenčanje

Napadač Sutjeske Božo Marković imao je burnu završnicu prošle i buran početak godine koja je krenula.


Prvo je sedam dana po završetku prvog dijela šampionata odlučio da stane na „ludi kamen“. Oženio se sa dugogodišnjom djevojkom Sanjom, a zatim odmah na početku godine koja je u toku, stavio novi paraf sa ekipom Sutjeske čije će boje braniti još šest meseci.

Na pitanje da li Sutjeska može da osvoji titulu, treću u istoriji kluba, i da li bi to bio najlepši poklon od saigrača i stručnog štaba za vjenčanje, Marković je odgovorio kao iz topa:

„Naravno. Možemo da osvojimo titulu i jasno je kao dan da bi to bio najljepši mogući poklon za vjenčanje“.

Sutjeska posle 19. kola, a uoči nastavka šampionata u kojem će se odigrati još 17 utakmica, ima 13 bodova u odnosu na najbližeg pratioca ekipu Budućnosti. Da li je dovoljno da se stigne do trona?

„Mi tabelu ne gledamo i ne razmišljamo o tome da imamo dvocifrenu prednost u odnosu na Budućnost. Počeli smo pripreme i držaćemo se dogovora sa početka sezone. U svaki meč ulazimo kao da je finale. Borićemo se do poslednjih atoma snage. To je recept koji je bio dobar u prvom dijelu sezone i nećemo ga menjati u nastavku“, rekao je Božo Marković za Sport Klub i nastavio:

„Igraćemo u nastavku kao da je šampionat tek počeo. Glavni aduti ostaju isti. Pozitivna hemija i energija unutar tima, vjera u sebe i sopstvene kvalitete“.

Šampionat Crne Gore se nastavlja 20. februara, a Sutjeska će posle uvodne faze, pripreme odraditi u Igalu.

 

Izvor: Sport Klub

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije