Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Marković: Propuštili smo dosta, nastavljamo trku na oba fronta

76676151_464307694180398_1608461644579471360_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 04.11.2019. u 06:37

Fudbaleri Sutjeske igrali su neriješeno u meču 14. kola Prve Telekom lige protiv ekipe Podgorice.

Domaćin je do 89. minutu vodio sa 2:0, da bi „plavi“ golovima Marka Ćetkovića i Boža Markovića uspjeli da izjednače i osvoje bod sa ovog teškog gostovanja.

“U svakom slučaju zadovoljni smo igrom u toj utakmici jer smo bili bolji tim, a oni su praktično iz ničega davali golove. To im je donijelo visoku prednost, ali smo mi pokazali karakter i nismo se predavali do posljednjeg trenutka, što je uz malo sreće dalo rezultat i uspjeli smo da izvučemo bod“, ističe strijelac izjednačujućeg pogotka Božo Marković.

Aktuelni šampion sada ima bod zaostatka u odnosu na prvoplasiranu Budućnost koja je poražena u derbiju sa Zetom, dok je Iskra treća sa istim brojem bodova koliko ima i Sutjeska. Ove tri ekipe su se do sada izdvojile i najvjerovatnije će do kraja voditi glavnu riječ u prvenstvu.

„Pa svakako da je bilo očekivano da se izdvojimo mi i Budućnost na tabeli, dok je Iskra najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela šampionata. Mi smo propustili dosta bodova u prethodnih 14 kola, ali ima da se igra još dosta do kraja prvenstva, tako da će biti veoma interesantno u nastavku šampionata“, navodi džoker „plavih“.

Naredni rival Sutjeske je ekipa Zete, protiv koje će ekipa Nikole Rakojevića u srijedu u Golubovcima igrati prvi meč četvrtfinalne runde Kupa Crne Gore.

„Sigurno će biti veoma teško protiv Zete koja u ovaj meč ulazi osokoljena nakon pobjede protiv Budućnosti u prethodnom prvenstvenom kolu. Imaju veoma dobru ekipu, ali je naša prednost što ćemo revanš igrati kraj Bistrice i očekujemo da ostvarimo plasman u polufinale i tako dočekamo proljeće u najmasovnijem takmičenju”, zaključio je Marković.

Sutjeska prvi meč četvrtfinala Kupa Crne Gore protiv Zete igra na Trešnjici u srijedu od 13.30h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.