Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Lončar: Stvari dolaze na svoje mjesto

stefan-loncar
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 11.11.2018. u 07:01

I pored oscilacija u igri, naročito na početku sezone, ekipa Sutjeske je nakon serije pobjeda prvenstvenu pauzu dočekala na prvom mjestu

„Plavi“ su u posljednjem kolu savladali OFK Titograd na svom terenu rezultatom 3:0, iskoristili kikseve Budućnosti i Zete i osamili se na liderskoj poziciji, a prvi gol na jučerašnjoj utakmici postigao je Stefan Lončar, koji je jedan od glavnih nosilaca igre nikšićkog prvoligaša.

„Ostvarili smo pet uzastopnih pobjeda od čega četiri u prvenstvu što nas je izbacilo u vrh tabele. Svakako da je sad malo lakše zbog svega, jer smo loše počeli prvenstvo. Stvari ipak dolaze na svoje mjesto i konačno je krenulo bolje i ekipi, a onda ni rezultati ne izostaju”, navodi Lončar.

Po prikazanom na terenu očigledno je da i njegova forma ide uzlaznom putanjom, ali Stefan ističe da je kolektivni duh ono što je njegovom timu donijelo rezultate i ne želi da istakne ličnu ulogu u prvi plan

“Ne bih rekao da sam od najboljih, jer se svi držimo zajedno, borimo se i igramo kako treba. Zadovoljan sam svojim partijama, a i partijama cijele ekipe i nadam se da ćemo nastaviti ovim tempom”, ističe Lončar u razgovoru za naš portal.

Sutjeska je i u Kupu na dobrom putu, savladala je prošlogodišnjeg finalistu u prvoj utakmici četvrtfinala sa 2:0, a i u tom meču prvi je mrežu rivala načeo upravo Stefan.

“Imamo taj revanŠ sa Igalom, i ide nam za sada veoma dobro u Kupu. U prvenstvu je drugačije, ima više da se igra, međutim, bitno je da nastavimo niz i da se zadržimo na prvom mjestu što je više moguće. Nema euforije, pauza nam je dobro došla da se odmorimo i spremimo za ove utakmice što su ostale”, zaključio je Lončar.

Sada za ekipu Nikole Rakojevića slijedi desetodnevna pauza, nakon čega je prvo očekuje 21. novembra revanš meč četvrtfinala Kupa, a zatim u prvenstvu 24. novembra derbi u prvenstvu protiv Zete.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.