Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kojašević: Biće teže nego u Bratislavi, ali imamo šanse

66856340_2365530993774049_3030416219820785664_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 16.07.2019. u 06:07

Fudbalere Sutjeske sjutra očekuje revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Slovana iz Bratislave, kada će šampion Crne Gore pokušati da izbori prolaz u narednu rundu.

Prvi susret završen je rezultatom 1:1, a jedini gol za „plave“ postigao je novajlija Damir Kojašević, nakon pravog projektila u petom minutu sudijske nadoknade, što je „plavima“ donijelo povoljan rezultat pred duel u Nikšiću, odnosno nadu da se može eliminisati prvak Slovačke.

Popularni Piksi je tako već u prvom zvaničnom meču za nikšićki klub osvojio srca navijača i najavio da će biti velika opasnost za sve protivničke odbrane.

“Ja sam stigao kao najveće pojačanje i naravno da svi očekuju od mene golove i da opravdam ukazano povjerenje. Na kraju mi se malo i posrećilo i hvala Bogu uspio sam da postignem gol u prvoj zvaničnoj utakmici i svakako da sam veoma srećan zbog toga. Srećan sam i zbog toga što sam donio radost ekipi, kao i svima u Nikšiću i u Crnoj Gori. Nadam se samo da ću tako nastaviti i u narednim utakmicama”, ističe bivši reprezentativac, koji je dodao da se odlično uklopio u novu sredinu i da je veoma dobro prihvaćen od svih u klubu od prvog dana dolaska, što se dalo primijetiti i tokom priprema, ali i u meču sa Slovanom.

 

 

Tim iz Bratislave će važiti za favorita i u revanšu, ali se “plavi” nadaju da pred svojom publikom mogu napraviti podvig, a naš sagovornik je kazao da vjeruje i da u revanšu može biti strijelac.

“Očekuje nas sjutra mnogo teža utakmica od one koju smo imali u Bratislavi i moramo svi biti na visini zadatka. Međutim, ako svi budemo dali 200 odsto sebe i ako budemo još jači nego prije nedelju dana, svakako da imamo dobre šanse da ostvarimo povoljan rezultat i plasman u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona”, istakao je Kojašević, koji je pozvao i navijače da dođu u što većem broju i da im sjutra budu 12. igrač.

Revanš meč između Sutjeske i Slovana igra se sjutra na Gradskom stadionu u Nikšiću od 20.15h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.