Autor: onogost.me
Foto: FSCG
14:50
7.8.2020.

Kadeti završili pripreme u Kolašinu

Kadetska reprezentacija Crne Gore završila je danas pripremni kamp u Kolašinu.


Prethodnih pet dana ekipa selektora Slobodana Draškovića boravila je na prvom okupljanju nakon pauze zbog pandemija novog korona virusa.

"Imali smo veoma dobre uslove za rad u Kolašinu. Teren je bio solidan, a smještaj i hrana odlični. Uglavnom, ono što smo zacrtali, to smo i odradili", istakao je selektor Drašković.

Pandemija novog korona virusa žestoko se odrazila na sport prethodnih mjeseci. To se vidjelo na formi mlađih igrača.

"Ipak se na formi igrača vidi da je iza njih pauza uzrokovana korona virusom. Zbog toga je i bilo očekivano da na fizičkom planu ne budu na najvišem nivou. To je uslovilo da rad fokusiramo na taktičkim i tehničkim detaljima, što nam je i bio cilj na ovom pripremnom kampu", objasnio je Drašković.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:14
  22.9.2020.

  Fudbaleri Sutjeske pobjedama protiv Iskre i Jezera najavili su izlaz iz krize, pa se očekivalo da bi pobjedom protiv Zete definitivno pokazali da su u sve boljoj formi i da mogu da se uključe u borbu za gornji dio. Umjesto treće vezane pobjede, kako bi napravili iskorak, Nikšićani su poraženi od Zete kraj Bistrice, a taj poraz, najblaže rečeno, za bivše prvake Crne Gore je korak unazad.

 • 07:53
  22.9.2020.

  Na zapadnoj tribini stadiona FK Sutjeska u toku su unutrašnji radovi i postavljanje krovne konstrukcije.

 • 15:16
  21.9.2020.

  Fudbalski savez Crne Gore je u razvoj fudbalske infrastrukture, za finansijsku pomoć i potporu sportskom opremom klubovima, prošle godine potrošio 6,25 miliona eura, navodi se u izvještaju finansijkog poslovanja koji je danas jednoglavno usvojen na Skupštini te asocijacije.

 • 07:56
  21.9.2020.

  Jedna ozbiljna šansa za 90 minuta igre ili 90 minuta ničega, kratak je opis blijedog Sutjeskinog izdanja u sinoćnjem susretu protiv Zete iz Golubovaca. I to na svom terenu.