Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Kada je najpotrebnije treba da pokažemo koliko vrijedimo”

117344483_902705886888221_275204713232500570_n
Milan Šapurić
  • Autor onogost.me
  • 30.10.2020. u 07:13

Stigao je Nikšićanima na red i derbi, jedini pravi, meč od posebne važnosti i utakmica koja najrealnije svjedoči o stvarnoj snazi Sutjeske i Budućnosti u tom momentu.

Šampion je rasterećeniji, uoči subotnjeg susreta, bez obzira što se igra kraj Bistrice, jer ima više sakupljenih bodova, utakmica koje još nije odigrao, a timu Dragana Radojičića ponovo ne ide kako je planirao.

Dva remija u posljednja dva susreta dobro su „spotakli“ prvotimce Sutjeske, pa ipak oni ohrabreni dočekuju najvećeg rivala i misle da svi njihovi minuli rezultati, pa i to što se igra bez navijača ne može umanjiti draž, već da će svi biti maksimalno inspirisani.

Kapiten nikšićkog prvoligaša Vlado Giljen obećava dobru partiju.

“Bez obzira ko od nas koju poziciju zauzima na tabeli, to su uvijek utakmice posebno važne. Ulazimo u utakmicu, oni i mi, sa imperativom, mada mislim da bi njima više odgovarao neriješen ishod, jer imaju mečeva zaostatka i bolje stoje na tabeli. No siguran sam da će svi moji saigrači izaći maksimalno motivisani na teren, a to što smo gubili neke planirane bodove sad moramo zaboraviti. Reklo bi se i da je Budućnost u prethodnom kolu planirala povoljniji ishod, ali… Suvišno je govoriti koliko oni imaju dobre individulace, pokazuju to iz kola u kolo, a i mi smo već, ove sezone, osjetili na svojoj koži. Ipak, mi često ponavljamo ove jeseni da imamo kvalitetan sastav, da možemo mnogo više, pa nikako da to potvrdimo povezavši nekolike pobjede. Možda je baš protiv Budućnosti naša prilika da se pokažemo u svom svjetlu. Šteta je što se igra bez publike, ali vjerujem da neće izostati uzbuđenja, lijepi potezi, pa i golovi. Ako u posljednja dva kola nijesmo mogli slaviti igrajući protiv dva tima koja su na začelju tabele, zašto se onda ne bi moglo desiti da baš protiv Budućnosti djelujemo onakvi kakvim žele svi ljubitelji fudbala da nas vide u ovom šampionatu”, zaključuje golman Sutjeske Vlado Giljen.

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.