Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Jovović: Nastavljamo evropsku priču s istim elanom

59c01a70-0db8-466e-9b2f-086f0a0a0a64-rj-previeworg
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.07.2019. u 11:10

Prvi čovjek Sutjeske, Ranko Jovović kazao je u izjavi za Dnevne novine da kao društvo nijesmo vjerovatno svjesni kakav je uspjeh napravio šampion Crne Gore plasmanom u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

“Sutjeska ostvaruje svoje snove, ali to se samo događa u kolektivima gdje svako ima svoju ulogu i maksimalno se trudi. Za ovaj uspjeh zaslužni su svi kraj Bistrice, od higijeničarke do rukovodstva kluba, igrača i navijača. Ipak, najveće priznanje treba odati fudbalerima i stručnom štabu s Nikolom Rakojevićem na čelu. Bili su pravi kad je najvažnije, vjerovali su u to što rade, a i mi smo im vjerovali. U utorak nastavljamo ovosezonsku evropsku priču s istim elanom”, kazao je predsjednik Sutjeske i dodao:

“Na tribinama je, dok smo igrali protiv Slovana, bio i premijer Duško Marković, a to znači da je Sutjeska zavrijedila pažnju, da i država cijeni naše napore da napravimo ozbiljan klub, tim koji će iz godine u godinu bilježiti sve veće uspjehe i na međunarodnoj sceni. Svesrdnu podršku imamo i od lokalne uprave, a mislim da smo i uzvratili na najljepši mogući način posljednjih sezona, a ovog ljeta pogotovo”, zaključio je Jovović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.