Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Grivić: Idemo korak po korak, da nastavimo gdje smo stali

50227085_2469635359777174_6823065044486455296_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 16.01.2019. u 07:14

Aktuelni prvak i lider Prve Telekom lige, ekipa Sutjeske, počela je sa pripremama za proljećnji dio sezone, a od nedjelje se nalazi u Igalu, gdje ostaje do 23. januara i gdje će odigrati dvije kontrolne utakmice.

Među igračima koji su otputovali u Igalo je i defanzivac „plavih“ Dragan Grivić, koji je kraj Bistrice stigao u junu prošle godine iz Grblja i koji je opravdao ukazano povjerenje, pa će vjerovatno i na proljeće imati zapaženu ulogu u timu.

„Krenuli smo sa pripremama prije šest dana, a od nedjelje smo u Igalu gdje ćemo odigrati i dvije pripremne utakmice, protiv Grblja i protiv Bokelja. Nakon uspješne jeseni, spremamo se i da na proljeće nastavimo gdje smo stali“, ističe Grivić za naš portal.

Ekipi se priključio bivši igrač Branislav Janković, a na raspolaganju Nikoli Rakojeviću su trenutno svi osim Veljka Vuković i Žarka Grbovića, dok je Stefan Lončar napustio tim prije dva dana i karijeru najvjerovatnije nastavlja u Istri.

“Janković je veliko pojačanje za nas i sigurno je da će mnogo koristiti našoj ekipi. Ostao je kostur ekipe skoro isti za sada, a možda dođe još neko pojačanje. Osim Lončara, Vukovića i Grbovića, svi ostali koji su igrali jesenas su na raspolaganju treneru Rakojeviću”, kazao nam je Grivić.

Fudbaleri Sutjeske će 19. januara odigrati prvi pripremni meč protiv Grblja, a zatim tri dana kasnije protiv Bokelja. Nakon toga, tačnije 25. januara, ekspedicija “plavih” odlazi na drugi dio priprema u Međugorje, gdje će na memorijalu Andrije Ankovića u Gabeli braniti trofej osvojen prošle godine. Protivnici na tom turniru biće im zagrebački Dinamo, Zrinjski i domaćin GOŠK. Potom ih očekuje nastup na turniru “Mimoza” u Igalu, a posljednju provjeru imaće 12. februara protiv Mladosti iz Lješkopolja.

“Sada nas očekuje jak pripremni period i dosta utakmica na kojima ćemo brusiti formu i spremati se za prvi duel u drugom dijelu prvenstva, koji počinje 19. februara, odnosno za otprilike mjesec dana. Naše je da idemo korak po korak kao i do sada, a nadam se da ako budemo na pravom nivou, da možemo ponoviti sličan rezultat kao prošle godine, ali o tom potom”, zaključio je Grivić u razgovoru za naš portal.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.