Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Giljen: Sigurno očekujemo dobar rezultat, kako bi nastavili pozitivan niz

img_10092021_093240_800_x_437_pixel
Fk Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 10.09.2021. u 07:33

Fudbaleri Sutjeske i Budućnosti odigraće sjutra u Nikšiću od 18 časova derbi utakmicu sedmog kola domaeg šampionata. Veliki rivali u dosadašnjem toku prvenstva igrali su u različitim ritmovima, Nikšićani su upisali pet trijumfa uz jedan remi, dok su Podgoričani sa dvije pobjede, tri neriješena rezultata i porazom u sredini tabele.

Kapiten nikšićke ekipe i golman Vladan Giljen, optimista je pred derbi. Nada se osvajanju sva tri boda.

“Derbi je uvijek posebna utakmica za nas, igramo kod kuće i sigurno očekujemo dobar rezultat, kako bi nastavili pozitivan niz. Budućnost nije u takvoj situaciji, loše su počeli prvenstvo i nadam se da ćemo mi produbiti krizu u kojoj se nalaze. Utakmica će sigurno biti tvrda i teška, derbi je najzahtjevniji meč u prvenstvu. Mi smo spremni, imamo dobru ekipu, rastemo iz utakmice u utakmicu i nadam se da ćemo pokazati u subotu da smo bolji”, kazao je Giljen.

Kapiten Sutjeske je pozvao navijače da se u što većem broju odazovu i dođu na utakmicu, kako bi se što više novca prikupilo u humanitarne svrhe. Novac od prodaje ulaznica biće namijenjen za liječenje Sofije Šušić.

Trener “plavih”, Milija Savović izrazio je nadu da će ekips poslije pauze, zbog utakmica reprezentacije, nastaviti sa dobrim igrama i pozitivnim rezultatima, ali i da će Nikšićani ostvariti novi trijumf.

“Mislim da će u utakmici preovladati bolja forma i bolja igra ekipe u ovom periodu. Na njima je bilo da rade i isprave greške koje su imali i atmosferu poslije tih evropskih utakmica. Nadam se da ćemo mi pokazati da smo u ovom trenutku kvalitetniji i jači i da ćemo uspjeti da pobijedimo”, poručio je Savović. 

Prema njegovim riječima nepoznanica je da li će Vladimir Jovović, novo pojačanje, nastupiti na derbi susretu. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.