Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Giljen: Moramo biti fokusirani, svjesni smo svojih kvaliteta

68575332_1282942598531870_7775921526427090944_n
Milan Šapurić
  • Autor onogost.me
  • 17.02.2020. u 06:55

Utakmicama 20. kola danas i sjutra se nastavlja takmičenje u Prvoj Telekom ligi, a fudbaleri Sutjeske će drugi dio sezone početi gostovanjem Zeti u Golubovcima.

U prvom ovosezonskom duelu odigranom na Trešnjici nije bilo golova, dok je kraj Bistrice u susretu 11. kola slavila Sutjeska rezultatom 2:1, a pred treći duel „plavih“ i Zete golman Nikšićana Vladan Giljen je optimista.

 “Svaka utakmica je teška, a svi znamo da protiv Zete nikada nije lako igrati. Zeta uvjek ima dobru ekipu, a imaju veoma dobrog trenera koji traži pas igru i ta igra kratkih pasova je ono što ih je krasilo u prvom dijelu prvenstva. Mi idemo na pobjedu, svjesni smo svojih kvaliteta, očekujemo tvrdu utakmicu, ali smatram da ćemo na kraju mi biti oni koji će slaviti”, istakao je Giljen za klupski sajt.

Aktuelni šampion prezimio je na drugoj poziciji na tabeli sa osam bodova zaostatka u odnosu na lidera, ekipu Budućnosti, pa će ovog proljeća pokušati da uradi ono što nije uspjelo nijednoj ekipi u domaćem šampionatu.

“Moramo biti fokusirani na ono što nas očekuje – da igramo što bolje, da u svaku utakmicu uđemo kao da je finale, jer jedino tako možemo napraviti uspjeh i stići trenutnu razliku u odnosu na prvoplasiranu ekipu. Vjerujem da nam ne treba čudo da bi prvi prošli kroz cilj na kraju prvenstva, treba da budemo mirni, fokusirani i da damo svoj maksimum”, istakao je Giljen.

Susret između Zete i Sutjeske igra se sjutra na stadionu „Trešnjica“ u utorak od 17.30h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U 34. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige fudbaleri Sutjeske gostuju u Podgorici, gdje će odmjeriti snage sa OFK Mladost Donja Gorica.