Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Giljen: Biće teško, ali moramo igrati i nadati se

89017587_993490577718753_4723153154336620544_n
Milan Šapurić
  • Autor onogost.me
  • 08.03.2020. u 07:07

Nakon remija sa Iskrom i nakon poraza od Rudara, aktuelni šampion države vratio se na pobjednički kolosjek nakon što je juče na svom terenu savladao neugodnu ekipu Podgorice.

„Plavi“ su slavili rezultatom 1:0, a strijelac jedinog gola bio je Stefan Nikolić u 14. minutu. Dobar dio zasluga za trijumf Sutjeske ima i golman Vladan Giljen koji je ostao nesavladan i pored nekoliko izglednih prilika gostiju.

„Podgorica je jedna veoma organizovana ekipa koja ima veoma dobre pojedince. Mi smo u utakmicu ušli dobro, dali smo taj gol rano, a kasnije smo pokušavali iz nekih polušansi da ugrozimo protivnika ali se to nije desilo. Sačuvali smo svoj gol i polako utakmicu priveli kraju što je najbitnije. Svjesno smo se povukli čuvajući taj gol prednosti, jer svakako da je teško vratiti se poslije poraza u Pljevljima i sigurno da će nam ova pobjeda prijati za nastavak prvenstva“, kazao je Giljen nakon meča.

Budućnost je bila ubjedljiva juče protiv Zete u meču u kom je slavila rezultatom 4:1, pa je bodovna prednost između dva najveća crnogorska kluba ostala ista. Ipak, nada u redovima nikšićkog prvoligaša još ne jenjava.

„Naravno da vjerujemo u titulu. Jeste ogromna prednost 11 bodova, ali nije opet nedostižna. Biće veoma teško. Ne obećavamo ništa, ali moramo igrati i moramo se nadati“, dodao je Giljen.

Sutjeska naredni meč igra 14. marta, kada će gostovati ekipi Koma.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.