Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Drugi dio Telekom 1. CFL počinje u februaru, radiće se na formiranju Akademije FSCG

263618246_2854108134842602_4450871216836001212_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 28.12.2021. u 14:41

Proljećni dio u Telekom Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi počeće 17. februara naredne godine, odlučeno je na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore.

Takmičenje u Drugoj ligi nastavlja se 6. marta.

Lider Telekom 1. CFL je Sutjeska, koja ima osam bodova više od Dečića, dok je na čelu drugoligaškog karavana bjelopoljsko Jedinstvo, sa osam bodova više od tivatskog Arsenala.

Takođe, danas je odlučeno da se polufinalne utakmice Kupa Crne Gore igraju 20. aprila i 4. maja, dok je finale 29. maja.

Trofej u Kupu brani Budućnost. Osim Budućnosti, u polufinalu su još Sutjeska, Dečić i Iskra.

Izvršni odbor prihvatio je predlog Kancelarije za razvoj omladinskog fudbala o početku rada Škole fudbala FSCG, projekta koji će biti uvod u formiranje akademije Fudbalskog saveza Crne Gore.

Ujedno, tokom trajanja projekta Škole fudbala, osim na unapređenju fizičkih i tehničko-taktičkih karakteristika polaznika, radiće se na stvaranju svih neophodnih pretpostavki za formiranje i funkcionisanje Akademije Fudbalskog saveza.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.