Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Članovi Polet stars-a na kampu u Japanu

53577930_319940645537150_6530652048793272320_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 12.03.2019. u 07:23

Četiri člana pionirske ekipe Fudbalskog kluba Polet stars, Vasilije Adžić, Nemanja Vujačić, Matija Abazović i Strahinja Božović provešće narednih 12 dana sa ekipom Adria na fudbalskom kampu u japanskom gradu Osaka koji će biti domaćin najtalentovanijoj djeci sa svih kontinenata.

Tako su naši mladi sugrađani dobili jedinstveni priliku da u Zemlji izlazećeg sunca, zajedno sa vršnjacima iz cijelog svijeta, dožive nezaboravno iskustvo, a nikšićki klub je na ovaj način dobio priznanje za svoj predan i stručan rad sa najmlađima.

Zadovoljstvo zbog odlaska svojih igrača na ovaj turnir prijateljstva nije krio ni trener u Polet stars-u Slaviša Đurković, koji je istakao da je ovo potvrda kvalitetnog rada kluba.

“Svakako da sam počastvovan ovim pozivom. Ovo je dokaz da se u Polet starsu najbolje radi sa djecom, a to je evidentno i po talentima koji stasavaju kod nas jer nama u radu nije prioritet rezultat. Činjenica da imamo formiranih pet selekcija, u kojima se sa posebnom pažnjom motri na svakog člana, dovela je do toga da se rad u klubu podigao na veći nivo i sada smo u situaciji da naši igrači idu na ovakve kampove kojih će biti i u budućnosti”, istakao je Đurković.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.