Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bubanja: Nadam se da ćemo na vrhu ostati do kraja, tu nam je mjesto

vladan_bubanja
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 09.12.2018. u 07:37

Fudbaleri Sutjeske juče su savladali Mornar na svom terenu rezultatom 2:1 i tako obezbijedili boravak na prvoj poziciji na tabeli tokom zimske pauze.

Jedan od dva gola i to onaj odlučujući postigao je Vladan Bubanja, i tako direktno uticao da njegova ekipa osvoji sva tri boda koja su joj donijeli jesenju titulu.

“Nije bilo pod moranjem, ali smo imali obavezu da ovu utakmicu dobijemo. Znali smo da nas čeka teška utakmica, Mornar je pružio zaista veliki otpor, a uz to ni teren nije bio baš za igre, ali najvažnije je da su osvojena tri boda”, naveo je Bubanja u razgovoru za naš portal.

Sutjeska na startu sezone nije krenula po planu, međutim kako je vrijeme odmicalo forma se popravljalašto se na kraju odrazilo i na rezultat, kako u prvenstvu, tako i u Kupu.

“Krenuli smo loše, a na to su uticale i evropske utakmice, ali smo vremenom dizali formu i sada smo tu gdje ćemo, nadam se, ostati do kraja sezone”, istakao je Bubanja.

Vladan će pamtiti ovu polusezonu po dobrim igrama u plavo-bijelom dresu, prvi gol u sezoni je postigao protiv Mornara, a ove jeseni je bio i u sastavu mlade reprezentacije Crne Gore.

“Svakako da sam zadovoljan svojim igrama u ovoj polu sezoni ali uvijek može bolje. Pokušaću da ispravim svoje nedostatke i nadam se da će biti u budućnosti još puno bolje”, zaključio je na skroman način Bubanja ovaj razgovor.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U 34. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige fudbaleri Sutjeske gostuju u Podgorici, gdje će odmjeriti snage sa OFK Mladost Donja Gorica.